Zoeken naar telefoonnummer adres opzoeken

Witte Gids België 1207: zoek op naam, adres of telefoonnummer Skynet.be.
Verplicht in te vullen. Verplicht behalve bij opzoeking op telefoonnummer. SMS gratis 1207 naar 8130 voor een rechtstreekse link naar de inlichtingen-pagina op uw gsm. Per zoekopdracht worden maximum 40 antwoorden getoond. De verkregen informatie mag je alleen voor privédoeleinden gebruiken.
Stadsbestuur Mechelen Stad Mechelen.
Donderdag van 1330: tot 1930: telefoon van 0800: tot 1200: 1300: tot 1700.: Vrijdag van 0900: tot 1700: telefoon van 0800: tot 1200: 1300: tot 1700.: Zaterdag van 0900: tot 1200: Het onthaal, snelloket en de loketten van burgerzaken zijn geopend.
FAQ.
Het nummer van de zichtrekening waar de kaart aan verbonden is. Het nummer van de verloren bankkaart of uw persoonlijke gegevens naam, voornaam, geboortedatum en postcode. Eens uw kaart geblokkeerd is, ontvangt u binnen de 10 werkdagen een nieuwe bankkaart op het adres waar u officieel geregistreerd bent.
Contact Touring.
In geval van klacht kan u zich wenden per post tot Touring, Klachtendienst, 44 Wetstraat, 1040 Brussel of per mail tot complaint@touring.be. Indien u geen voldoening krijgt, kan u zich wenden tot de Ombudsman van de Verzekeringen, de Meeûssquare 35, 1000 Brussel per fax op 02/547.59.75.
De Vlaamse renovatiepremie Wonen Vlaanderen.
vanaf 1 juni 2019 kan de vernieuwde aanpassingspremie aangevraagd worden. Als u voor 1 februari 2019 al met succes een eerste aanvraag indiende voor de renovatiepremie, kan u voor meer informatie over een tweede aanvraag terecht op de pagina Tweede aanvraag in uitdovende renovatiepremie.
Contacteer ons ENGIE.
Hoe spoor je een verlies van elektriciteit in je woning op? Bespaart de uurverandering ons echt elektriciteit? Altijd op de hoogte. Ontvang elke maand onze selectie artikels, promoties, acties, tips. Schrijf je in. U bent succesvol ingeschreven op onze nieuwsbrief.
adres zoeken op telefoonnummer.
adres en naam bij telefoonnummer opzoeken. adres zoeken op telefoonnummer. ik zoek telefoonnummer bij adres. adres zoeken op naam en telefoonnummer. vind adres bij telefoonnummer. adres en telefoonnummer zoeken op naam. zoek op adres naar telefoonnummer. adres via telefoonnummer opzoeken.
Ongewenste telefoonoproepen Vlaanderen.be.
Kent u het nummer, maar weet u niet wie het is? U kunt dat misschien online opzoeken witte gids, 1207, zoekmachine. Sommige telefoonproviders bieden de mogelijkheid om te weten te komen wie u het laatst op uw vast toestel gebeld heeft als het geen anoniem nummer is. Wordt u vaak door dezelfde onbekende oproeper lastiggevallen? U kunt aan de Ombudsdienst voor Telecommunicatie vragen om de identiteit van de oproeper na te gaan. Die ombudsdienst start alleen een onderzoek als de feiten vast lijken te staan en als u precieze datums en tijdstippen van de oproepen bezorgt via een aanvraagformulier. De dienst kan de vermoedelijke dader niet identificeren als de oproepen gebeurd zijn vanuit een ander land, en soms ook niet als de beller een gsm met een voorafbetaalde kaart gebruikt. Hoe ongewenste oproepen vermijden? Als u geen commerciële telefoontjes meer wilt krijgen, kunt u uw telefoonnummer op de bel-me-niet-meer-lijst zetten.

Contacteer ons