Zoeken naar adres zoeken op telefoonnummer

Nummerzoeker.com voor alle manieren om op naam, adres of telefoonnummer te zoeken in de Nederlandse telefoongidsen.
Kijk ook eens bij T-Mobile. Records per pagina.: Nummerzoeker.com voor alle manieren om op naam, adres of telefoonnummer te zoeken in de Nederlandse telefoongidsen. Omgekeerd zoeken op telefoonnummer. Zoek alle vermeldingen binnen een postcodegebied of straat. Zoek op achternaam al dan niet binnen een woonplaats of adres. Overzicht van netnummers en plaatsen.
Contact SVB Telefoon, Adres, Email Algemeen SVB.
Om u op onze website goed van dienst te kunnen zijn, is Javascript nodig. Uw browser ondersteunt geen Javascript of u hebt Javascript uitgeschakeld. Schakel Javascript in en probeer het opnieuw. Ga direct naar Taalkeuze Ga direct naar Inloggen Ga direct naar Zoekveld Ga direct naar Tekst Ga direct naar Algemeen menu.
Telefoonnummer opzoeken in Belgi Alle gidsen op een rij.
Je bevindt je hier: startpagina webgids telefoonnummer opzoeken. Zoeken naar personen in Belgi in de officile Witte Gids. Ook zoeken op nummer mogelijk. Zoeken naar bedrijven in Belgi in de officile Gouden Gids. Alternatief voor de websites van FCR Media Belgium voorheen Truvo. Online particulieren of ondernemingen opsnorren. Website bij het bekende inlichtingennummer, alwaar je heel eenvoudig personen en bedrijven kan opzoeken. Ook zoeken op nummer. Op zoek naar een nummer en/of adres bij onze noorderburen, van particulier of onderneming, gebruik dan deze gecombineerde site. Data van de officile KPN-gids en de Gouden Gids. De Pages Blanches en Jaunes wijzen je de telefonische weg doorheen Frankrijk. Telefooncodes van alle landen in de wereld, voor als je naar een buitenlands adres moet bellen. Postcodes in Belgi. Vind de postcodes van Belgische gemeentes. winkels immobilin restaurants routeplanner woordenboek chatten. AGIV: Vlaamse Google Maps, maar dan beter. Immosite Realo.be biedt zoveel mogelijk informatie over huis n buurt.
Gratis Nummer 0800 20 800 Stad Mechelen.
Wat zoek je? Gratis Nummer 0800 20 800. Gratis Nummer 0800 20 800. Volg ons op. Waar kan je ons bereiken? 0800 20 800. Maandag van 0830: tot 1230, van 1330: tot 1700.: Dinsdag van 0830: tot 1230, van 1330: tot 1700.:
Webzoeker.
De persoonsgegevens adres, telefoonnummer en e-mailadres van de zorgverlener zijn niet zichtbaar. Met een AGB-code, maar ook met bijvoorbeeld een naam en/of plaatsnaam kunt u snel zoeken in het AGB-register. Hebt u beschikking over meer gegevens zorgsoort, type zorgpartij, naam en/of agbcode, klik dan op geavanceerd zoeken, voor een gerichter resultaat.
Omgekeerd zoeken op telefoonnummer Telefoonboek.nl.
Deze nummers zijn geografisch gebonden aan één bepaalde regio. Ook hebben bedrijven soms een telefoonnummer dat begint met 085. Als u door een nummer bent gebeld dat begint met 088 of 085, is dit dus een bedrijf is geweest. Daarnaast zijn er ook aparte telefoonnummers voor gemeenten. Deze nummers hebben vaak maar vijf of zes cijfers, die beginnen met 14. Daarna komt het netnummer van de gemeente. Het gemeentelijke nummer voor Rotterdam is dus bijvoorbeeld 14 010. Als u gebeld bent door een nummer dat u niet kent, zijn er verschillende manieren om uit te zoeken van wie of welk bedrijf het nummer is. Meestal is aan de eerste cijfers van een telefoonnummer te zien waar de aansluiting zich ongeveer bevindt. De eerste nummers duiden op het werelddeel, dan komt het land, dan de plaats en de wijk. Elk Nederlands telefoonnummer begint met 31, oftewel 0031. Dit is het landnummer. Als u gebeld bent door een lang nummer, kunt u via de zoekmachine Google vinden uit welk land het nummer komt.
Adres en telefoonnummer Zaans Medisch Centrum.
Home Contact en vragen Adres en telefoonnummer. Adres en telefoonnummer. Heeft u spoedeisende zorg nodig? Is er een levensbedreigende situatie? Op werkdagen tussen 08.00 en 17.00 u: Bel uw huisarts. Als uw huisarts dat nodig vindt, zal hij / zij u doorverwijzen naar de Spoedzorg van het ziekenhuis.
Telefoonnummers en adressen zoeken van Personen in de online Telefoongids.
Zoek personen: telefoonnummer, adres en postcode. Persoonlijke hulp nodig? Bel 1819 nummerinformatie 100ct/min. Zoek een persoon. U kunt hier heel gemakkelijk telefoonnummers en adresgegevens van personen vinden. Typ de achternaam van de persoon die u zoekt in en de straat, postcode of stad waar deze persoon woont. Blader door personen. U kunt mensen zoeken met de alfabetische lijst. De letters hier onder laten de eerste letter van de achternaam zien. Als u de gegevens van een persoon gevonden hebt, kunt u simpel en snel een routebeschrijving opvragen. Maar u kunt ook bloemen sturen. Uw vermelding wijzigen. Wilt u uw vermelding wijzigen in de Telefoongids? Pas uw gegevens aan via uw telecom-aanbieder of ga naar www.mijnnummervermelding.nl. Veel gestelde vragen. Uw bedrijf toevoegen. Uw vermelding aanpassen. Adverteren op detelefoongids.nl. Website laten maken. Google Adwords Campagne. Personen in locatie. Rubrieken en trefwoorden. Over DTG contact. Werken bij DTG.

Contacteer ons