Op zoek naar telefoonnummer naam en adres zoeken?

12-12 De DIENST voor ALLE telefooninlichtingen.
Je nummer in de telefoongids.
je adres ook fout staan op je Telenet-aanrekening. Contacteer Telenet op 015 66 66 66. Wij geven de aanpassing ook door aan Dienst Telefoongidsen. Contacteer Dienst Telefoongidsen op 0800 98 022 of via 1207.be. Staat je nummer gepubliceerd? Zowel je adresgegevens, telefoonnummer en naam zijn zichtbaar op 1207.
Welkom op de website van gemeente Middelkerke Gemeente Middelkerke.
Kinderen en onderwijs. Welkom op de website van gemeente Middelkerke. Wijzigingen openingsuren lokale politie. Gepost op 05/04/2019. Met ingang op 01 april 2019 wijzigen de openingsuren van de burelen van de lokale politie. Eerste Hulp bij Belastingaangifte. Gepost op 01/04/2019.
Pro Deo juridische bijstand Balie Limburg.
Indien u aan de voorwaarden voor kosteloze tweedelijnsbijstand voldoet, ontvangt u vervolgens een brief met naam, adres en telefoonnummer van de pro Deoadvocaat die voor u werd aangesteld. Ofwel gaat u zelf langs bij één van de loketten van het Bureau voor Juridische Bijstand met het ondertekende aanvraagformulier en de nodige stukken.
Contact www.dogid.be.
Dankzij mijn chip, was ik op tijd thuis om de kinderen mee van school te halen. Tel: 32 02 333 92 22. Fax: 32 02 333 92 20. Contactformulier Gelieve steeds het chipnummer 15 cijfers van de hond op te geven wanneer u contact met ons opneemt i.v.m.
Ongewenste telefoonoproepen Vlaanderen.be.
Als u geen commerciële telefoontjes meer wilt krijgen, kunt u uw telefoonnummer op de bel-me-niet-meer-lijst zetten. Bedrijven en organisaties zullen uw telefoonnummer en naam dan schrappen in hun belbestanden. U zult dan niet meer gebeld worden voor hun producten, diensten of speciale promoties.
Telefoonnummer: opzoeken, gids, boek, adres, zoeken, omgekeerd.
Zoek telefoonnummers in verschillende landen. Telefoonnummers van bedrijven en particulieren zoeken in diverse Europese landen. Zoeken van telefoonnummers, adressen, faxnummers en postcodes in gouden gidsen en telefoonboeken over de hele wereld. Bedrijven en personen opzoeken op nummer, naam, postcode of e-mail.
spYderwebNavigatie-menu.: spYderwebMain.:
keyword ranking tool. Zoeken via Google, Yahoo of Bing. Google Yahoo Bing. Zoek in het internet Archief. Zoek naar occasions op 7 verschillende advertentiesites. dicht bij postcode.: Zoek op postcode naar luchtfoto's' van uw wijk. Zoek in de Microsoft Knowledge Base.

Contacteer ons