Meer resultaten voor adres en naam bij telefoonnummer opzoeken

Omgekeerd zoeken op telefoonnummer Telefoonboek.nl.
Elk Nederlands telefoonnummer begint met 31, oftewel 0031. Dit is het landnummer. Als u gebeld bent door een lang nummer, kunt u via de zoekmachine Google vinden uit welk land het nummer komt. Dit doet u door de eerste paar cijfers in te typen, met het woord landnummer erachter. Vrijwel elk Nederlands vast nummer begint met een netnummer van drie of vier cijfers. Dit nummer komt overeen met de gemeente waarin het vaste telefoontoestel gelokaliseerd is. Als u deze cijfers opzoekt via Google, kunt u ontdekken waar het nummer vandaan komt. Wet en regelgeving. Op dit moment zijn alleen de 14, miljoen bedrijven op Telefoonboek.nl doorzoekbaar. Er is namelijk een wet in Nederland die het verbiedt om omgekeerd te zoeken op personen.
Een vraag? Sodexo België.
Naam van je bedrijf. 1 tot 19. 20 tot 49. 50 tot 99. 100 tot 499. meer dan 500. Sodexo Benefits Rewards Services. Sodexo Pass Belgium SA. Boulevard de la Plaine 15. Commerciële dienst informatie over onze producten en diensten.
Zoek bij Postcode.nl naar adressen en postcodes Postcode Services.
Zorg ervoor dat bestellingen vanaf nu áltijd bij de juiste persoon terecht komen. Verhoog conversie en bespaar kosten op retouren door automatische adres aanvulling in jouw check-out. Als bedrijf wil je natuurlijk altijd de meest up-to-date en valide adressen in jouw systeem integreren.
Witte Gids De eerste Telefoongids van België.
Fictief Facebook-evenement voor Kompass Klub levert Gentenaar GAS-boete van 350 euro op. Ex-agente had seks met haar overste op het moment dat haar dochter stierf in snikhete dienstwagen. Op de overmacht van Julian Alaphilippe stond geen maat maar wat waren de Belgen sterk en dat belooft.
Zoeken naar personen.
Archief van de gerechtelijke politie bij het parket van de procureur des Konings van Brussel. Archief van Sint Baafs en Bisdom Gent. Auditorat militaire Province de Namur. Beloningen, eretekens en verheffing in de adelstand Provincie Antwerpen 1792-1899. Benoemingen Provincie Antwerpen 1796-1900.
Zo kom je erachter wie je belt met een onbekend nummer iHLN HLN.
Deel via Facebook 0 Tweet. iHLN Iedereen krijgt af en toe wel eens telefoon of een bericht van een onbekend nummer, en ook al weigeren veel mensen dan op te nemen, willen we natuurlijk wel weten wie je wou bereiken. We ontdekten nu dat je in heel wat gevallen de identiteit van onbekende nummers makkelijk zelf kunt achterhalen.
Rijksregister Rijksregister IBZ Instellingen en Bevolking.
Het Rijksregister verbetert en moderniseert voortdurend haar werking door de nieuwste technologieën te integreren, de toepassingen gebruiksvriendelijker te maken voor haar gebruikers en de aan hen aangeboden diensten te diversifiëren, en bij dit alles de veiligheid op haar hoogste niveau te garanderen.
Witte Gids België 1207: zoek op naam, adres of telefoonnummer Skynet.be.
Naar welke dienst ben je op zoek? films op aanvraag. Goedkoop erop uit. 1207 Snel particulieren en professionals vinden. Verplicht in te vullen. Verplicht behalve bij opzoeking op telefoonnummer. SMS gratis 1207 naar 8130 voor een rechtstreekse link naar de inlichtingen-pagina op uw gsm. Per zoekopdracht worden maximum 40 antwoorden getoond. De verkregen informatie mag je alleen voor privédoeleinden gebruiken. Elk ander gebruik van de site en de informatie, in het bijzonder voor commerciële doeleinden, is strikt verboden. Skynet" Witte Gids" wijst elke verantwoordelijkheid af voor mogelijke fouten of onvolledigheden die deze site zou bevatten, alsook elk nadeel dat de gebruiker hierdoor ten deel zou vallen. In geval van fouten of niet vermeld zijn, gelieve dit te melden aan de Dienst Telefoongids: e-mail: gids@1207.be. Moet je eens proberen! Reizen De beste aanbiedingen. Reizen De beste aanbiedingen. Jobs Vind hier de job die bij je past! Bereken je route locatie/routeplanner. Een nieuwe job Stepstone/Xpertize. Inlichtingen met 1207.

Contacteer ons